26 november 2013

jag vill komma bort från alla plågorna, hitta ett sätt att kyla blodet i ådrorna

Hej!
Halvsovde när jag skrev förra inlägge så det blev nu väl som det blev :-D men iallafall så skulle jag då sova typ en timme men det blev sen till närmare två timmar.. så vaknade närmare 13 tiden. For sedan på årets första glögg till Kia och satt där en stund. Körde sen till mommo och åt där. Sökte Iva och åkte runt med henne några timmar för att vi inte hittade på nånting bättre att göra. Började sen 17 tiden söka mig hemåt och kom hem o äta, spelade piano och läste lite på hälsokunskapen som jag skall skriva prov i på torsdagen. Var ännu på kvällen i stan en stund och träffade Josse, Kasi och resten.

Är på sätt o vis ledig imorgon, måste bara 13 tiden till skolan på lucia övning. Men annors ledig så får sova länge imorgon. Ska också försöka få min bil städad imorgon och efter övningen försöka hinna och söka mitt bankkort. Har 16 tiden också piano lektion.

Nuu blev det alldeles för mycket text så gunatt på er!

♥ mitt allt

//soffie.

the sad fact is that you used to care, and now you just don't

Hej!
Hit har varit knäpptyst och jag är medveten om det. Det har hänt en hel del och min inspiration på precis allting är lite nere nu så därför. Har tänkt skriva många gånger under den här tiden men sist och slutligen har jag sen inte orkat. Orket är borta och då är väl inspirationen borta också.

Nåja, jag är mitt inne i provveckan också såå har försökt läsa så mycket som jag bara orkat (det är inte mycket) :-D men har bara haft två prov hittills och har två prov kvar. Sovde hos Josse lö-sö och förra natten hos Madde. Har just kommit hit till pappa efter en onödig sista bildkonst timme och ska nu sova i nån timme innan jag skall iväg till gubarnet. Om jag inte träffar nån före det förstås.




//soffie.


18 november 2013

i'll spend forever wondering if you knew

Hej!
Ää jobbigt att igen släpa sig till skolan idag. Nå, klarade mig iallafall och kom direkt hem efter skolan. Åt mat med bror och sovde sedan en stund. Fick sedan panik när inget hände så ringde Kasi och for och träffa honom. Var sedan ute ganska länge och träffade sen ännu Josse.
Kom för en stund sedan hem och har ätit något smått och ska nu hoppa in i duschen och sedan sova. Har antibiotika kur (igen) så simmar inte imorgon i jumppan så får se vad jag ska göra då under tiden. Ska annors imorgon också storstäda rummet för på onsdag ska jag byta säng med pappa + att han skulle kanske fixa nån kiva hylla (?) till mitt rum såå jag tror det kommer bli ganska bra. Eller jag hoppas det.


//soffie.

17 november 2013

every atom of me miss you

Hej!
Fredagen blev någolunda bra till sist. Fick kyyti till Drägsby och var där hela kvällen. Hade helt roligt nog som sedan syntes på lördag morgon, ush.
Igår var annors en onödig dag. Låg hemma i koma några timmar, färgade min juurikasvu, såg på 90210 osv. Drog mig ut 18 tiden och fick inget fiffigt gjort. Kom hem närmare 1 och somnade sedan nästan direkt.
Idag har jag bara luggit hemma, träffat efterlängtade Josse + resten. Kom för en stund sedan hem och ska nu bara se några avsnitt 90210 och äta nudlar, sedan småningom och sova.
Ha en bra vecka!



//soffie.


15 november 2013

a little party never killed nobody

Hej!
Klarade skoldagen just och just. Slutade halv tre och for snabbt via stan och sen och handla med pappa. När jag kom hem åt jag och sov sedan i lite över 1h. Skööönt och behövde verkligen det! Har nu nästan fixat mig färdig och snart kommer kyytin till Drägsby väl. Måst springa nuu o söka nånting att ha på mig.
Ni ska ha en bra kväll!


//soffie.

14 november 2013

i'm not the kind of sick that you can fix

Hej!
Har inte mycket att säga men tänkte nu iallafall skriva lite. Blev hemma idag från skolan pga. öronen (igen) och för att jag just nu inte orkar med allt som pågår så. Såå somnade om och vaknade igen runt 11. Har sedan dess bara sett mängdvis med 90210 avsnitt och sovit en hel del. Pappa kom just hem med mat så ska väl försöka äta något snart. Mår annors lite bättre och jag måstemåste få se Josse idag så tror jag nog drar mig ut en stund lite senare om jag orkar.


//soffie.

11 november 2013

i thought i'd be fine without you

Hej!
Vanlig äcklig måndag igen (tror faktiskt att jag alltid börjat mina "måndags-inlägg" så här). Nåja men hur som helst så slutade jag vid halv tre och gick hem och somnade direkt. Linda ringde cirka en timme senare att hon ville ses, så for ut med henne en stund. Träffade sen ännu senare på kvällen Josse och resten och nu har jag precis läst klart alla fyra noveller som skall vara lästa tills imorgon. Duktiga Sofie.
Nu är jag alldeles för trött, så duschen, 90210 och sängen står på schemat till näst. 
Ha en bra vecka!

♥ daddy


//soffie.

10 november 2013

nobody dies a virgin, life fucks us all

Hej!
Bra dag igår. Började med att jag steg upp 14 tiden. Lagade mängder mer nudlar åt mig och låg i min säng några timmar med 90210 framför mig. Hoppade sedan i duschen, fixade mig lite, gick ner till stan och träffade Kasi och fick sedan skjuts till Josse. 
Lagade oss klara där och for sedan till Iva, där också resten av sötnosarna var. Rolig kväll! Somnade sedan sött hos Josse 4 tiden.

laatun är ju förstås den bästa än en gång
men iallafall två bilder på mina fem änglar från igår
Vaknade idag lite före 13 och åt moronmål där och kom för en stund sedan hit till pappa för att gratulera honom på farsdagen. Ska snart äta mat med pap, Lena, bror och bästaste faster kommer också hit. 
Ha en bra söndag!

//soffie.

6 november 2013

i hate that i'm still hoping

Hej!
Här har varit tyst och jag har inte haft ork eller tid till att skriva något vettigt hit så. På måndagen hände det inget extra annat än att jag fick skaffat jobb åt mig till sommaren (woopwoop) och min bil sa upp kontraktet (för andra gången den här sommaren-hösten) argh, skaffa aldrig mopobil. For sen på kvällen och träna med Madde.

Igår hände inget extra vad jag minns. Hängde med Josse och några andra undertiden som jag väntade på skjuts hem.
Hade idag förjävlig dag i skolan. Slutade 16 o hade pianotimme efter det som underligt nog gick jättebra! Gick sen till famo och fixade en sak på hennes dator och pratade lite med henne. 
Har nu just bytit lakan i sängen och ska nu ta en lång dusch, sen krypa ner och sova gott inatt. 
Snart veckoslut igen!



//soffie.

3 november 2013

hårdare än asfalt ville jag va

Hej!
Dit for det veckoslutet då. Tyckte just att jag slutade skolan på fredagen o så ska man då tillbaks till skolan imorgon. Huj vad snabbt det går.
Har inte gjort mycket. På fredagen sov jag hos Kasi o förra natten hos Josse så har inte varit mycket hemma. For igår på kvällen med Josse ner till Madde o åt tortilla och mängder med glass o pratade en hel del. Kom på natten upp till stan med Josse o hittade sen hem närmare 5 tiden.
Vaknade idag 13 tiden och åt moronmål där. Körde sen hem och såg på 90210 och var halvdöd ganska många timman o for sen 18 tiden till Sandra på kaffe. 
Nuu ska jag ta en låång dusch o sen hoppa i säng.





Ha det bra!

//soffie.