29 april 2014

i should have told you everything while you were listening

Hej!
Ingenting extra har hänt så därför har här varit tyst. Sådär annors så har jag varit sjuk några dagar, gått tillbaka till skolan igen, blivit sjuk på nytt, ätit glass med Johanna, hängt med Josse och sett miljoner jakson av täykkärit.





Körde igår efter skolan med Josse till itis och köpte skorna som är ovanom och en farkkurock. Vappen är ju också redan imorgon (shitshitshit vad är planerna?!) och sen första maj. Vart tog april vägen sådär egentligen? :-D väähel

Nu ska jag äta och sen hitta på nånting. Ha ett bra avslut på den här månaden så hörs vi troligen i maj :-)

//soffie.

23 april 2014

want back













Hej!
Kan int föstååå hur det redan är 1 hel månad sen vi kom hem härifrån. Ush fy helvete vad jag saknar! Som ni ser så hade jag inte många kamerabilder :-D men här är iallafall några från själva hotellet och från stranden. Vi sov ju som sakt med min mamma och styvpappa så vi sov på någolags "madrasser" på golvet som inte var så hemskt bekväma, men det störd nu int heller pga. att vi endå inte sov såå hemskt långa nätter :-D

Nu ska jag fortsätta att läsa lite hissa och försöka bli frisk, ville bara komma o slänga in dom här bilderna före jag helt o. hållet sku glömma bort dom.

//soffie.

22 april 2014

the answer is tequila

Hej!
Här har igen blivit tyst och mina dåliga ursäkter börjar ta slut nu :-D men iallafall så på fredag satt vi hos Olle i Jakarby o pratade med Josse, Madde och Iva, senare for vi ännu till Ludde en sväng. På lördag for vi till Madde och satt i baljan med flickorna o senare blev det fest i Nickby, och på söndag for vi iväg till Hanhi (som egentligen var helt onödigt). Så har jag haft några myycket roliga mopobilsresor från Tirmo-stan-stan-Tirmo med bror. Ätit påskmiddag både fredag och lördag med mammas släkt i Tirmo. Så lyckades jag bli sjuk igår så ligger hemma idag med mamma som också är sjuk. Men en rolig påsk har jag haft det här året, och jag ska försöka börja skriva oftare! 





no idea vad de där lila e :o



//soffie.

11 april 2014

stop setting yourself on fire for someone who stays to watch you burn

Hej!
Längesen sist. Har varit trött mestadels av dagarna under veckan så därför inget skrivande. Skoldagarna har gått längsammare än längsammast och annors har jag inte heller fått nånting vettigt gjort. Hängt med Josse, försovit mig, kruisat med Linda o annors bara varit ute då jag orkat och igår var jag med Kasi o si på Ströhö i toner. & stort grattis ännu till Madde som fyllde 17 på tisdag! ♥ 

Veckoslutsplanerna sir dåliga ut, men ska försöka fira Madde nånstans iallafall. Annors får det bli till nästa veckoslut.







Jag ska väl så småningom dra mig ut nu o försöka vara social med någon, o ni ska ha ett bra veckoslut!

//soffie.

6 april 2014

dansa fastän hjärtat brister

Hej!
Nåja, då var det väl dags för mitt throwback inlägg om april. Så jag sätter in några bilder och minnen från april 2013.

1, 2, 3 & 4. Var med i Lypa Cabaré i början av april med bl.a. Madde, Jontte, Ludde, Eme & Josse

5. Hårfärjning & övernattning hos Olli 6. Hjälppisutbildning med Kasi
7. Shell med Ludde & Jontte 8. Så här såg jag ut för 1 år sedan

9. Mäkkin med Linda 10 & 11. Flera veckoslut i rad festades det med bl.a. Madde & Olli 12. Mattatimme med Jontte & Eme

13. En fredagkväll hos Josse 14. Körde omkring med Linda en hel del
15. Påväg o hälsa på famo som låg på sjukhus i Hesa en tid 16. Vappen
//soffie.

5 april 2014

the human skin can be hard to live in, that's why most of us tear it open

Hej!
Har varit ledig nu enda sen torsdag, men har inte gjort så hemskt mycket. Fick igår en spontan idé med Kia att fara ner till mamma med flickorna o dricka, så vi for iväg dit alla sent på kvällen. En rolig kväll/natt hade vi som jag helt klart ångrade idag när jag vaknade.. :-D
For idag med Olli ner dit igen och städa upp allt, men inget annat vettigt har jag fått gjort. Faster var på besök så hann prata med henne lite men annors har jag bara sett på tv och ska nog snart försöka dra mig ut en sväng.





Ha de bra!

//soffie.

3 april 2014

there's no reason to look back when you have so much to look forward to

Hej!
Mitt veckoslut började igår så är ledig nu enda till söndag. Sköönt! Men iallafall så har det inte hänt hemskt mycket på sista tiden. Förra veckoslutet var precis som ett vanligt veckoslut. Satt i shell och körde shakk till Hesa en sväng på lördag kväll/natt. Sådär allmänt så har jag skrivit prov i geografi som gick åt helvete, fått min nya pärla (!!!) varit på länk, haft mussa-lyssnarprov, varit med Madde, tränat, haft modda "presentation", träffat Josse och spelat piano. 
Idag är jag ledig och har inga planer för dagen ännu åtminstone. Ska iallafall nu se en jakso av täykkärit och sen kanske dra mig ut på en länk igen.

#pärlan



//soffie.