26 augusti 2014

some dreams just don't come true, and i hate that i learned that from you

Hej!
Lite throwback tillbaka till augusti 2013 -->

1. Bodde med jämna mellanrum hos Josse då hennes föräldrar var borta osv. 2. Var o äta med Sandra 3. Fick loma från jobbet, o de sku ju förstås firas :-) 4. Så här låg vi flera kvällar hos pappa, bara jag & Josse o hade hur rolit som helst :-D

5. Åka biiiil 6. Älskade gubarn fyllde 1 år! ♥
7. Jag för 1 år sedan 8. Mör kväll i Seitlax hos Sandra

9, 10, 11 & 12. Veckoslutet före skolan började grundades det först hos Josse, o senare ner till Emsalö på fest

13, 14, 15 & 16. Weekend festival + hotellövernattning i Hesa första veckoslutet då skolan hade börjat!

//soffie.

24 augusti 2014

all this time i drank you like the cure, when maybe you were the poison

Hej!
Har int gjort någo speciellt sen senast, men tänkte att jag endå vill skriva om mitt veckoslut. På fredagen var jag en sväng till Hesa efter skolan med Josse, Doan o Gusi och senare på kvällen körde jag ner till mamma för att si på valparna ♥. Annors var jag bara ute och kom hem ganska tidigt.
Igår for vi med Josse på kräftskiva till Lappträsk. Jag hade int ätit kräftor på jag vet int hur många år, så rolit var de att "lära" sig det igen. En rolig kväll med mycket skratt o snappsvisor. Minns int så mycket av hemvägen, men kyytin kom lite efter 2 o somna nångång 3-4 tiden :-)

Idag har jag inte gjort mycket. For 16 tiden ti Olli på födiskaffe (tusen grattisar ännu♥). Var ute en stund på kvällen och kom just hem. Nuu ska jag ta o äta lite nudlar o si på täykkärit. Gunatt på er och ni ska ha en bra start på den nya veckan :-)









//soffie.

19 augusti 2014

weekend festival 2014

Hej!
Skolan är igång igen och jag är lika trött på den som förra året :-D Fick resultaten av min öronläkare förra veckan, som int var så där hemskt positiva. Är helt o hållet döv med mitt högra öra och är som bäst på väntelistan till öronkliniken i Hesa. Började också en kur med helt för starka mediciner förra veckan som på någo underligt vis ska "hjälpa". Huj va ja lät negativ nu :-D 

Men jag hade iallafall ett roligt veckoslut! For med en porukka på 10 personer iväg till Weekend Festival på fredagen och övernattade två nätter på ett hotell i Esbo. Bortsett från att jag började må dåligt på fredagen och att jag och Josse fick böter på lördagen, så hade jag ett bra veckoslut! :-)














Ha de fint!

//soffie.

11 augusti 2014

one day it will all make sense

Hej!
En till vecka kom och gick. Hade min sista jobbdag förra fredagen och var annors mestadelen av fredagen hemma efter det. På lördag var jag på fest hos Doan och igår hängde jag i stan ganska så långt in på natten. Idag vaknade jag 11 tiden, åt moronmål framför täykkärit och for sedan till stan och var med Josse hela dagen. Kom hem 17 tiden och åt mat med mamma. Dammsugade och städade bilen just så nu är den ren igen :-) senare idag ska jag träffa Johanna i Kadra, träna och sen småningom i säng. 

Här är nu några bilder på hundana, och sen bilder från senaste tiden -->









Ni ska ha det bra, och jag ska gråta resten av kvällen för att skolan börjar imoron + att jag har läkartid imoron för mitt högra öra vars hörsel har varit borta nu sen förra måndagen.. nåå, får hoppas på de bästa :-)

//soffie.

5 augusti 2014

Estland 1-3.8.14



















Hej!
Jag är hemma och i liv. Hade ett jätte kiva veckoslut i Tallinn med både underlig och god mat, jätte fint hotell, utgång på fredag då vi satt hela kvällen/natten i en bar som var på taket, marssade runt hela lördagen och fick också med mig lite kläder och annat hem, utgång på lördag då vi först hela porukkan for ut o äta (min och Doans mamma var också med), senare yrade vi runt hela gamlastan och tog sedan med Josse en "cykelvagns-taxi" tillbaka till hotellet nångång på natten som jag inte minns så hemskt mycket av :-D och på söndag mådde vi ganska så dåligt med tidig väckning och packande. 

En jätte kiva resa som definitivt måst göras pånytt nångång :-) o nu förtsätter min vecka med jobb 3 dagar och sen börjar mitt sommarlov. Wuhuu skolan börjar om 1 vecka 8) döda mig.

//soffie.