7 september 2014

hamlet & hector












Dom här två sötnosarna kom till oss för typ 2 veckor sedan, och är redan störtkär i dom båda ♥

//soffie.

2 september 2014

i'll fake the smiles, if it stops all the questions

Hej!
På fredagen satt jag mestadels hemma. For ut en sväng på natten och träffade bl.a. Sandra o Josse men annors låg jag hemma under täcke och såg på täykkärit.
På lördag for vi först via butiken o köpa mat, sen vidare till Olli o laga mat med Kia och Josse. Åt först tortilla och spelade sen juomapelin resten av kvällen. Närmare 22-23 (?) for vi ner till Benitas o träffa på folk, o roligt va de no! Mera sånt :-)

På söndag mådde jag dåligt men for endå iväg på min gudotters 2års-kalas o va där några timmar. Hon bara växer o växer.. ♥ Packa sen ihop alla mina saker o kom ner hit till mamma igen. Igår var jag i skolan och på kvällen kom Madde hit o si på valparna, och så tala vi en hel del också. Beställde också en Helly Hansen rock åt mig + gamlas klänning så det känns bra :-) Idag var jag också i skolan o kom direkt sen hem o lekt med valparna, städa och ändra också i mitt rum före Sandra o Jontte kom hit på kvällen. 






Nuu har jag fösökt läsa lite på ett bjolla föhör som jag har imoron, men de ha nu gått som de ha gått :-D ska iallafall o tuti så småningom och imoron ska jag försöka börja spela piano igen med ett öra, så får si hur det går. Ska senare också träffa älskade Josse igen.

//soffie.