11 oktober 2014

because alcohol tastes better than tears

Hej!
Jag har lite tid nu innan jag ska iväg så tänkte skriva några rader. Mammas bröllop gick finfint förra veckoslutet, o rolit var det ju också! (bilder kommer nångång senare). Den här veckan har mest handlat om skola, jobb och sova. Igår hände inget speciellt och idag har jag tagit det lugnt hela dagen och nu har jag just fixat mig färdig o ska snart iväg på Doans o Gusis tuparit. Hoppas på en bra kväll. Här är ännu två bilder på hur jag kommer si ut ikväll, och så hoppas jag att ni får en bra lördag :-)


//soffie.

1 oktober 2014

that could hurt, that could burn all of me

Hej!
Shiaaat nästan en hel månad sen jag senast skrev.. funderar faktist vart min tid och inspiration tog vägen. Men ingenting extra har iallafall hänt, men orkar verkligen inte börja räkna upp allt vad jag har gjort sen senast. Just nu är det provvecka i skolan och jag har varit ledig hela den här veckan förutom då imoron som jag ska skriva ett matta-prov.

Under min "ledighet" har jag varit hundvakt till sötnosarna, tränat och annars bara tagit det lugnt. Jag har också börjat jobba 2 dagar i veckan efter skolan, spenderat tid med som närmaste, börjat tycka mer o mer illa om skolan :-D, haft några roliga (och mindre roliga) veckoslut och äntligen fått tid till öronkliniken osv. Har några bilder som jag tänkte visa och sen ska jag iväg till skolan på provförberedelse. Senare idag har jag pianotimme och efter det jobb och nånstans där emellan borde jag fixa några saker till mammas bröllop som är på lördag.





//soffie.