21 november 2014

the truth will set you free

Hej!
Tänkte skriva lite om senaste. Förra veckoslutet hade jag på fredagen magnetröntgen o for direkt efter det till Pernå på lokalfest. En rolig kväll med mycke nytt folk :-). På lördagen gjorde jag väl ingenting speciellt, inte vad jag kommer ihåg iallafall. Annors så har jag varit på jobb, provveckan är igång och jag har redan haft modda-, psykologi- och samhällsläraprov och nästa vecka har jag ännu finskaprov och ett till moddaprov.

Idag har jag varit ledig ♥. Vaknade 10 tiden och åt mega moronmål framför paradise hotel. Började sen med mina tusen hälsokunskapsuppgifter, som sku vara inlämnade idag. Varför lämnat jag alltid sånt till sista minuten? Nåja men fick iallafall lite gjort, tränade sen en stund, fortsatte med uppgifterna och var klar nångång 17 tiden. Åt mat med pappa och for sen ut och kom hem för en stund sen. Nu ska ja si nån jakso av gossip girl och sen sova. Planerna för imoron är öppna ännu, men hoppas på att det klarnar imoron.



Ha ett bra veckoslut!

//soffie.

9 november 2014

just because i don't talk about it, doesn't mean i forget

Hej!
Har lite bilder som jag tänkte sätta in hit, och annors också berätta om mitt veckoslut. När jag kom hem från skolan på fredagen så for jag ut på länk med hundarna, åt mat och for sen till stan o träffa Josse. For senare till Kia, såg först en film och senare spela vi Alias en go stund med Josse, Olli o Kia. 
Igår inredde vi med mamma vår nya glas-terass, åt jättegod lövbiff och bada sen bastu. Senare for vi båda opp till stan och var hemma närmare 2 tiden. Idag har jag packat, varit på jobb och farsdagen till ära så for vi med pappa och bror o söka pizza. Närmare kvällen for jag o söka Kasi o var sen med honom en stund. Bestämde också att jag imoron sku fara dit o ta min keyboard me så sku vi "mixa" ihop nån biisi, o blir dit o sova sen. :-)






Hoppas ni får en bra start på veckan!

//soffie.

4 november 2014

mum's wedding

Hej!
Det tod sin lilla stund för mig att få dom här bilderna hit, men nu e dom här iallafall :-D














Idag har jag varit i skolan, lekt och varit på långlänk med hundarna och var just ute en stund o träffa Sandra och Jontte. Imoron har jag en hemsk dag med skolan till 16, pianotimme och ännu efter det jobb i Nickby. Så småningom blir det tutidags för mig.

//soffie.

2 november 2014

who needs guns to kill when you have words?

Hej!
Mina veckor sir nästan likadana ut vecka efter vecka, så dee väl orsaken att jag int ha orka skriva heltiden. Men har ialf några bra veckoslut bakom mig och gårdagen var också exakt det vad jag behövde. Började grunda hos Gusi 19 tiden och for sen vidare till Oldtown med Madde 23 tiden. Träffa några bekanta och satt bl.a. och prata och drack med faster i närmare 1h. For ditifrån när det stängde och somna sen hos pappa med Madde närmare 3 tiden. Så trots bulan i bakhuvu och den sjuka svanskotan, så had jag en bra kväll. Mera sånt :-)
Idag har jag mått dåligt, sitt på serier och varit på jobb. Kom för en stund sen hem och nu ska ja mysa me hundana en stund, gå i duschen och sen sova. 







Hoppas ni också had en bra halloween! Tack & gunatt :-)

//soffie.