17 januari 2015

i think everyone cracks, but some people break

Hej!
Lite över 1 vecka sen jag skrev. Förra veckoslutet var jag på fredagen i Seitlax då Sandra fyllde 19 och hade födiskaffe. På lördag for vi iväg med Josse & Iva till Lovisa på en "hemmafest", en helt okej kväll. Under veckan har jag varit på jobb, haft ganska mycke i skolan, haft flera gamlas övningar och både Stenbäck & Ludde har fyllt 18. 
Var igår med fliluftslivs-kursen till Himos o skida. En helt kiva dag sist o slutligen, fast vi int skida så mycket :-D var hemma först närmare 22 tiden, så orka int göra så hemskt mycket sen mera. 
Vaknade halv 11 idag o åt sedan moronmål me pappa. Ska nu fortsätta med listan med sånger som ska till gamlas efterfest. Senare idag ska jag till faster på besök, och ikväll blir det Luddes 18-årsfest! Tror, och hoppas på en bra kväll :-)

Har kvar ännu telefonbilder från Kuusamo, så tänkte visa dom + lite nyare bilder.









//soffie.



8 januari 2015

Kuusamo 27.12.14 - 3.1.15

Hej!
Nu har det gått nästan 1 månad sen jag senast skrev, och tänker int börja ta upp exakt ALLT vad jag hunnit med sen dess. Men det blev iallafall jullov från skolan, firade julen hos mamma och var på julafton nästan hela kvällen och körde runt o var sällskap till bror som var julbisi. Jag hann också vara på kaffe med faster och kusinerna före vi den 27.12 for vi iväg en porukka på 9 personer till Kuusamo och hade en supermegarolig vecka där!

















Vi skidade 2 dagar och jag åkte slalom för första gången i Ruka, vi åt god mat, badade bastu nästan varje dag, firade min 17-årsdag och nyåret (o alla dagar där emellan :-D). Vi spelade mycket Alias, Monopol, Beerpong och andra juomapelin. 


















En natt for vi ut på bakgården och hade snökrig och under resan lyckades också en av bilarna köras halft i dike och Moritz föll ner från "övrevåningen" rakt på matbordet, men fick som tur int sjukt. Så där sammanfattat så hade vi en jätte rolig vecka :-)


















Vi kom hem den 3.1 på kvällen och for sen ännu samma kväll på en 18-årsfest i Tjusterby. Resten av jullovet har jag hängt med dom "vanliga", haft släktkalas och träffats med alla flickor o planerat lite på en resa som sir ut att bli av den här sommaren.

Det här inlägget tog en hel evighet att skriva, men hoppas att ni endå orkat läsa.

//soffie.