14 mars 2015

been there, fucked that up

Hej!
En hel vecka gick igen med skola, träning, jobb, piano o häng med dom närmaste. Har som vanligt åkt ganska mycket med Josse, och också med Kasi då han också har fått körkort. Igår var alla tvåor i Åbo på en besöksdag, så dagen gick åt att sitta på föreläsningar och så tog vi också en lite längre matpaus och gick till stan istället. På kvällen åkte jag runt med Josse och var ganska tidigt hemma. 
Har just ätit moronmål framför One Tree Hill och ska nu gå ut o gå en sväng tror jag. Planerna för kvällen är ännu oklara, får se vad som händer. 




//soffie.

6 mars 2015

do it for the people who want to see you fail

Hej!
En hel vecka gick igen med int så mycket extra. Ha haft fullt opp i skolan, varit på jobb och haft pianotimme som vanligt, hängt med bl.a. Josse och var igår på kvällen ner ti Tirmo med bror då jag skulle söka min klänning som hade kommit från Nelly, och annors bara o si på hundana. Idag har jag varit i skolan som vanligt och kom för en stund sedan hem. Har nu sett en jakso av One Tree Hill och snart kommer väl pappa hem o då ska de fixas mat. Senare ikväll blir det mat & bio med Josse. Kasi fyllde 18 på tisdag och Tobbe fyller 19 på söndag, så imoron ska jag på deras gemensamma födisfest :-) skojskoj!





Ha ett bra veckoslut!

//soffie.