11 april 2015

long gone, and moved on

Hej!
Den här veckan har sett helt normal ut för min del. Har varit i skolan, jobbat, tränat och spelat piano. Madde fyllde också 18 på onsdagen. Igår var jag på kvällen med Josse o si den nyaste Fast&Furious. Älskar dom föregående, och har sett alla 2-3 gånger. 7:an var också jättejätte bra, så jag rekommenderar att gå o se den om man inte gjort det ännu! :-)
Har också helt och hållet glömt bort att berätta om resan vi har planerat med flickorna. Den 30 juli far vi iväg med Josse, Iva, Kia, Madde & Olli till underbara Turkiet och är borta 1 vecka. VÄNTARVÄNTARVÄNTAR!

Idag vaknade jag halv 11 och åt sedan moronmål framför One Tree Hill. For sen iväg på länk, och nu under dagen har jag varit till butiken och fixat mat åt mig. Ikväll ska jag iväg till Carpo med ett gäng, och får si vad som händer sen. Imoron blir det jobb och flytt till mamma igen.




Ha de bra!

//soffie.

5 april 2015

things just went wrong too many times

Hej!
3 veckor sen sist... Ska försöka sammanfatta vad som hänt. Skolan och allt annat "vardaglit" har rullat på som vanligt. För 2 veckor sedan var jag på Josses 18-års och hennes pappas 50-årsfest. Jätte lyckad kväll! och jag hittade hem följande morgon närmare 6 tiden. Provveckan drog igång och samtidigt började jag träna mer seriöst också. 
För 1 vecka sedan var jag en hel dag i Helsingfors/Vanda med pappa och hans flickvän. Har jobbat och spelat piano som vanligt. På torsdagen blev det påsklov, och jag började kvällen hos Carpo med ett gäng och for senare iväg på en 18-årsfest i Sannäs. På fredagen hängde jag med Josse och Dena och igår satt vi hos Josses syster och drack. Vaknade för någon timme sen, och ska snart med bror ner ti mamma på påskmiddag.


Klänningen jag beställde från nelly till Josses fest







Ni ska ha de bra, så försöker jag höra av mig lite oftare :-)

//soffie.