29 september 2015

we're all just humans, missing other humans

Hej!
Tiden har runnit iväg och två veckor kom och gick. Provveckan är igång, och jag har endast haft 2 engelskaprov och är "typ" ledig resten av veckan så dee skönt! Pappas flickvän flyttade in för en vecka sen + att vi fick så gott som helt nya möbler till hela lägenheter. Så vi lever som bäst i ett kaos här hemma. Var på brunch med några av flickona en lördag och förra torsdagen var vi i Helsingfors med en rella-kurs och titta på miljontals kyrkor. På fredagen skrev jag sista studentskrivningen för hösten och på lördagen var jag på dagen på famos födelsedagskalas hemma hos henne. Senare på kvällen for jag iväg på en 18-årsfest. Annors så har jag jobbat, tränat och spelat piano som vanligt. 




Nu ska ja titta nån jakso av nån serie och sen ska jag iväg på pianotimme. 
Ha en bra vecka!

//soffie.

13 september 2015

the truth may hurt, but lies kill

Hej!
En vecka kom och gick igen. Har skrivit båda hörförsåelserna, varit på träningar, pianolektion, övningskört, jobbat och allt det där vanliga. Igår kväll for jag iväg med buss till Lovisa och var sen där hela kvällen/natten. Började grunda hos Nish och for sedan vidare till Saltbodarna och därifrån ännu till en annan bar. En bra kväll. Var hemma i egen säng runt halv 3. Idag har jag kört ner till mamma. Bror kom också hem från Vasa så har träffat honom idag. Resten av dagen har jag bara sett på film och ska nu gå i bastun och sen sätta på en till film. 









Ha en bra start på veckan!

//soffie.

5 september 2015

never let them change you

Hej!
Har sovit riktigt jävla bra den här natten, såå hoppas på att det blir en bra lördag också. Under veckan har jag haft en hel del i skolan, haft min första pianotimme för i år, jobbat, träffat Josse av o an, sprungit på träningar måndag, onsdag och fredag och hade också skolfotografering igår. Förstår inte heller riktigt att studentskrivningarna börjar på måndag (!!) är absolut inte förbereeedd.
Dagens planer är i varjefall att (kanske) dra mig till stan och börja övningsköra med pappa, och ikväll ska vi träffas med några flickor hos mig o dricka vin. Tror det blir en bra kväll! 





Ha de bra!

//soffie.