31 mars 2016

trust is a dangerous thing to play with

Hej!
Påsken kom o gick och jag har hunnit med en hel del. På torsdagen förra veckan for vi med Kia på en till Rafael’s. Vi båda har bestämt att ta ett mellanår så vi planerade lite äventyr som vi ska hinna göra tillsammans under nästa år. På fredagen förra veckan for jag på dagen med kusinerna + bror till famo på kaffe. Närmare kvällen for vi med Olli, Hanna & Kia till Esbo och grunda till en som Kia känner. Vid 12 tiden for vi sen hela gänget på 12 personer in till Helsingfors. Kvällen/natten slutade för min del med att jag väntade 3h på morgonbussen till Borgå... :-D annars en helt okej kväll!  På lördagen förra veckan hade jag kvällstur och kom sen hem. For sedan ut ännu en sväng med pappa, styvmamma, faster och deras vänner.

söndagen var det påskmat hos mamma och hade sen igen kvällstur. På måndagen var jag helt ledig (!!) så jag sov länge, tränade och var ute med hundarna. På tisdagen var jag på jobb och på kvällen var jag på långlänk med hundarna. Igår, på onsdagen var jag på jobb x2 och for på kvällen och tränade. Idag, på torsdagen vaknade jag igen med hemsk tandvärk som jag haft ända sedan tisdagen så beställde tid till tandläkaren och for dit efter jobbet. Visade sig att jag har en inflammerad visdomstand så fick antibiotikakur och någon annan medicin. Bra iallafall att få den i skick! 17-tiden åt vi mat och for efter det ut o springa. 









Veckoslutsplanerna är ännu öppna, så får se vad som händer.
Ha det bra!


//sofie.

22 mars 2016

can't face it, can't erase it

Hej!
Hela förra veckan bestod mestadels av studentskrivningar (måndag, onsdag & fredag) och dom andra dagarna var jag o vikariera (tisdag & torsdag). Har också mellan skrivningarna och vikarierande jobbat som en dåre pga. att jag har 3 jobb på G just nu. Så sådär hemskt mycket extra tid för annat har jag inte haft. På fredagen blev det Helsingfors med Kia för att fira att våra studentskrivningar är över (!!) Lyckad kväll och natt. Både lördag och söndag hade jag kvällstur så mycket annat hann jag inte göra under dom dagarna.

Igår, på måndagen var jag och vikariera och for på kvällen o träna. Idag, på tisdagen var jag igen o vikariera och hade sen pianotimme. Har nu bara luggit hemma en stund o ska snart träffa Kia. Imoron och på torsdag är jag ännu o vikariera, sen får vi se hur det blir med det jobbet. Påsk blir det ju också!  










Ha det så bra!

//sofie.

11 mars 2016

do me good and i'll do you better

Hej!
måndagen var jag hemma hela dagen med hundarna, läste rella och for på kvällen på träning. På tisdagen hade jag väckning redan före 7, for ut med hundarna och for sen till 10 till skolan för att få ut rella-övningsprovet som gick underligt bra! Hade pianotimme senare på dagen och kom sen hem o läsa igen.

onsdagen började jag vikariera i en annan lågstadieskola, och ska vara där ännu 2 veckor. När ”skoldagen” var slut på onsdagen for jag ännu efter det till mitt jobb i Sibbo o sen på kvällen på träning. Igår, på torsdagen var jag på dagen på jobb. For på kvällen till Kia o läsa rella i några timmar. Idag, på fredagen har jag varit på jobb, slutade 13 o kom sen direkt hem. Har läst igen en stund o ska snart laga mat åt mig. Kvällens- och veckoslutsplanerna är öppna, så får se vad jag hittar på. 







Ha ett bra veckoslut!

//soffie.

6 mars 2016

only heaven knows

Hej!
Blev en hel del ändrade planer sen ändå. Skulle ju iväg till Vasa förra veckans torsdag och vara där hela veckoslutet men det blev inte av. Blev anställd på en annan jobbplats, så jag hamnade jobba hela förra veckoslutet istället. Förstås bra med ett till jobb! Så får ta Vasa en annan gång när jag är ledig. Har sedan dess jobbat ganska mycket på nya jobbet och så var jag också vikarie på min gamla lågstadieskola i 3 dagar. Annors har jag gjort det vanliga. Tränat, träffat Kasi efter en lång paus, läst på skrivningarna, spelat piano, jobbat, skrivit Rella-övningsprovet och tagit hand om hundarna på mina lediga dagar. 
Igår träffade jag först Ludde efter jobbet och for sen o söka Kia när hon slutade sitt jobb. For via henne sen till Rafael’s o sitta en stund. Var hemma vid 3 tiden. Idag har jag läst Rella och varit på jobb. Ska nu gå i duschen, se nån jakso av Arrow och sen sova.







Ha de bra!

//soffie.