17 januari 2017

don't call it a fight if you know it's a war

Hej!
Veckoslutet kom o gick. På lördagen träffade jag Josse på dagen och på kvällen for jag till Ludde på födisfest som jag tror att jag skrev om redan i förra inlägget. En helt rolig kväll! På söndagen låg jag mestadels i sängen o såg serier och var en sväng till butiken. Igår på måndagen var jag ledig så tränade och gick ut med hundarna på dagen och for sen en sväng till stan. Köpte bl.a. en ny brun-utan-sol och sökte ett par skor från pappa. Senare mot kvällen kom jag hem och gick ut med hundarna och resten av kvällen tittade jag på serier.

Idag vaknade jag lite efter 8 och åt moronmål framför Skam. Nu ska jag ut o springa och sen ut med hundarna. Börjar jobbet 14, och borde ännu före jag ska iväg dit förbereda några lektioner. 




//sofie. 

13 januari 2017

it might be safer not to feel, to not let the world touch you

Hej!
En tid sen sist igen. Som jag skrev i förra inlägget så blev veckoslutet ganska lugnt. Hade jobb både fredag & lördag. Men före jobbet på lördagen så for jag med Ludde o Emil o hälsa på Jontte o Dena till Dragsvik då där var besöksdag. Efter jobbet på lördagen satt jag också en stund i Paahtimo med Ludde o Emil. På söndagen blev det brunch med Josse i gamlastan, tror stället hette Postres (?) och efter det så for vi ännu till stan en sväng o kolla då många butiker har rea nu. Efter det träffade jag Linda och var med henne några timmar.

måndagen var jag ännu ledig, så jag var o springa på dagen och på kvällen for jag o si den nya 101-åringfilmen med min faster och famo. Tisdagen, onsdagen och torsdagen har alla sett ganska likadana ut. Har tränat och varit med hundarna på dagen och har varit på jobb på kvällen och kommit hem ganska sent. Idag gick hela moronen åt att skotta gården och senare idag har jag jobb. Före jobbet ska jag ännu hinna via Ludde en sväng, hinna via bilskolan och boka tid till mellanskedet och hinna köpa en födispresent. Imoron har vi först tortillakväll hemma hos mamma, och sen ska jag iväg o fira Ludde då han fyller 20 på söndag. 





Nu ska jag duscha och sen iväg, ha ett bra veckoslut!

//sofie.

5 januari 2017

some fight best when they're breaking


Hej!
Har hunnit med en hel del sen sist. Julen firade jag hos mamma med Kevin o styvpappa. Var på julgröt hos mommo&mofa på moronen och for sen alla en sväng till gravgården. Resten av dagen och kvällen var vi bara hemma och åt julmat, badade bastu och öppnade julklappar. Den 25 for jag till famo o åt gröt på dagen och på kvällen grundade vi hos mig och for sen till baren. På mellandagarna gjorde jag int så mycket. Var och shoppade och var på kaffe en dag med Madde och den 27 sökte jag pappa från tåget då han firade jul i Vasa. Den 28 fyllde jag 19 så firade det med födiskaffe hos mamma och senare for jag till Kia och grunda och så for vi ett ganska stort gäng in till Helsingfors.

Nyåret var ganska så oplanerat från början, men blev helt bra ändå. Mina ena födispresent av pappa var att vi sku fara ut o äta, så vi for ut o äta till Rafael’s med pappa & Lena den 31. For därifrån sen till Ludde och grunda, och runt 23 tog vi taxi till stan. En helt bra kväll och natt!

Dom närmaste dagarna har jag mest tränat och sett på serier. For igår en sväng med Ludde till Ikea och på kvällen såg jag en film. Idag ska jag ha födiskaffe lite senare åt pappas lilla släkt, så har städat hela dagen. Har både imoron och på lördag kvällstur så sir ut att bli ett lugnt veckoslut, och på söndag ska jag på brunch med Josse. 








//sofie.