28 februari 2017

we're only as blind as we want to be

Hej!
For ju som sagt på fredagen efter jobbet iväg till Åbo med Madde. Vi hade faktiskt skit roligt hela veckoslutet och jag har också tagit några bilder (som aldrig annars händer) såå på alla vis lyckat. Blev en hel del utgång och på fredagen var vi också ute o äta. På lördagen vaknade vi efter 11, åt moronmål, tog en tupplur igen och nångång efter 16 for vi ut o gå en stund och stannade också på kaffe. Senare sökte vi Hanna från jobbet och så for vi alla tre ut och var hemma nångång efter 4 om jag minns rätt. På söndagen packade vi och så körde vi hem. Jag hade också kvällstur då.

Igår var jag ledig så 11 tiden mötte jag upp Josse vid Thai Street och tog med takeaway till henne. Satt sen där några timmar och åt o såg på tv. Kom sen hem o städade hela kämppän, och låg typ hemma hela kvällen. Har ända sedan igår varit illamående, och tycks vara det idag ännu.. men ska försöka orka på jobb ändå. 





Ha de bra!

//sofie.

23 februari 2017

we all eat lies when our hearts are hungry

Hej!
Har ju varit ledig den här veckan så har hunnit med en hel del. Har hunnit träffa Madde en sväng och planerat veckoslutet, tränat, bakat semlor, varit hos Kias, fixat kirppisbord, färgat håret, hängt med Ludde och varit på kaffe med Sandra. Idag for jag på dagen o köpa nya byxor och for sen till famo en sväng. Kom sen hem o äta och skottade sen gården, vilket tog typ 1h.



Nu ska jag packa då jag imoron är på jobb på moronen, för ska sen direkt efter jobbet iväg med Madde till Åbo o festa. Kommer hem på söndag, så jag skriver antagligen nångång efter det. 
Ha ett bra veckoslut!

//sofie.

21 februari 2017

a huge throwback

Hej!
Öppnade min gamla dator idag och jag hitta SÅÅ myky gamla bilder från 2011-2012! Så jag kund ju int motstå att lägga hit "några" också. Jessus vad tiden går fort!
                               



























//sofie.

19 februari 2017

let everything go, that doesn't want to stay

Hej!
Veckan var ganska normal för min del. Tränade och var på jobb som vanligt. På fredag var jag ledig så förde på moronen bilen o fixas (igen) och på dagen var jag till läkaren. For efter läkaren till mommo & mofa o äta och kom sen hem. Senare fixade jag mig och for till pappa då de hade vinkväll där med bl.a. Lena och min faster. For ännu en sväng ut med dom, men kom hem ganska tidigt. Igår, på lördagen körde jag mamma & Pasi till båten och kom sen hit med Madde. Drack kaffe och var sedan ute med hundarna. Är ju som sagt hundvakt, så var bara hemma hela kvällen. Fixade tortilla åt mig, tränade, tog en lång dusch och såg på serier typ hela kvällen. Idag vaknade jag redan vid 7:30, for ut med hundarna och åt sen moronmål. Nu tänkt ja snart fara o springa och lite senare ska jag till stan en sväng. 




Är ledig hela nästa vecka då det är sportlov. Har int så hemskt stora planer annat än att har planerat att färga mitt hår och på onsdag har jag mellanskedets teori- och körtimme.

//sofie.

12 februari 2017

you have to break, so you can be fearless

Hej!
Veckoslutet blev ganska lugnt, men har för engångsskull tagit lite bilder så tänkte skriva vad jag hållit på med. På fredagen for vi som sagt med Lena o si Fifty Shades Darker – myycket bättre än första filmen enligt mig. Efter filmen for vi till Rafael’s och satt där några timmar, Jontte och Dena kom dit också efter en stund. Igår, på lördagen åt jag moronmål i sängen, var ut o gå en stund och på dagen körde jag till Josse för att träffa hennes hund som var SÅ söt! Dör. Körde sen hem o äta och såg på serier nån timme före jag på kvällen for på en till Paahtimo med Jontte. Idag for vi 11 tiden med pappa & Lena in till Helsingfors då dom sku till XXL. Kom ganska snabbt hemåt därifrån och körde sen ner till mamma. Åt mat här och har nu städat och ändrat mitt rum i typ 2h. Senare idag tänkt jag gå i bastun, och sen säkert si nån film.









//sofie.

10 februari 2017

you say you're okay, but you're not fine at all

Hej!
Veckan har sett ganska normal ut för min del. Har tränat på dagarna och varit på jobb på kvällarna. Har några dagar kört ner till mamma och gått ut med hundarna på dagen, och så har jag börjat si på nya Paradise Hotel. Igår efter jobbet for jag ner till Ludde och senare såg jag ännu en skräckfilm med pappa & Lena. Idag vaknade jag redan lite efter 8. Har jobb idag från 11-16 men tänkt före de hinna ut o springa en sväng. Senare på kvällen ska ja o si nya Fifty Shades Darker med Lena, och sen sku vi väl hitta på nånting efter de. Är ledig både lördag & söndag (!!) så ska imoron köra till Josse och hälsa på hennes hund som hon sökte på onsdag. Annors ser mitt veckoslut ganska så öppet ut.


Ha ett bra veckoslut!

//sofie. 

6 februari 2017

and the hardest part of living, is just taking breaths to stay

Hej!
Helt för längesen sen jag skrev.. min dator tiltta totalt för några veckor sen så därför har här blivit tyst. Har fått datorn fixad nu, så tänkte att jag sku skriva en liten update vad jag hållit på med. Ungefär samtidigt som min dator for sönder, så for också min bil sönder.. :D så har också haft den på huolto.

Annors har jag jobbat på som vanligt, tränat ganska så regelbundet varje dag, hängt med Josse, träffat Madde då hon kom hem från Åbo några dagar och träffat Kasi då han hade ledigt från milin. Har också suttit i Paahtimo, spelat beerpong hos Kia, Hanna & Olli, varit i Öronkliniken på kontroll och tittat in hos både famo och mommo&mofa.

Förra fredagen gick jag över till Kias (vi bor typ grannar) och skypeade med vår manager från Kos. Planerade bl.a. sommaren – planerna ser bra ut för tillfället! Senare på fredagen kom Jontte & Ludde till mig o spela drickspel och runt 2 fortsatte de sedan vidare, medan jag blev hemma o sova. På lördagen for jag och köpa en födispresent med Sandra, och hon kom sedan hit på kaffe. Var sen på jobb från 17-23. Igår, på söndagen var jag också på jobb från 12-17 och kom sen hem och fira både Kevin & Lena då de hade födelsedag tidigare i veckan. På kvällen såg jag på serier och for ganska tidigt o sova.

Idag vaknade jag 9 och for sen ner till mamma o gick ut med hundarna. Tränade efter det och såg sedan på serier. Nu kom jag just tillbaka till pappa, ska äta nånting och 17 tiden sku jag träffa Johanna efter en jättelång tid. Ska bli roligt att se henne!










Hoppas ni får en bra vecka!

//sofie.