24 mars 2017

they either inspire you, or drain you

Hej!
En vecka kom o gick igen. Förra lördagen satt vi hos Ludde ett gäng och så blev det en ganska spontan utgång nångång närmare 1-2 tiden och hittade hem där runt 4 tiden. Helt rolig kväll, och mådde t.o.m. helt okej nästa dag. Var ledig på måndagen så träffade Josse, o hängde med henne i några timmar. Annars så har jag mest jobbat och tränat under veckan som vanligt, och på tisdagen åt jag lunch med mamma i stan.

Idag vaknade jag vid 9, åt moronmål och gick ut med hundarna. Nu tänkt jag snart äta och sen fara ut o springa. Är på jobb idag hela kvällen och imoron på moronen/dagen såå har int så stora planer för veckoslutet annat än att jag imoron efter jobbet sku träffa Madde. 




Ha ett bra veckoslut!

//sofie.

17 mars 2017

don't care if my fingers get burned, not waiting for the tables to turn

Hej!

Veckan har väl sett ut precis som alla andra veckor. På måndagen träffade jag ju Linda som jag skrev om i förra inlägget och så var jag på jobb hela kvällen. Tisdagen & onsdagen såg båda likadana ut. Gick ut med hundarna på moronen, tränade och for iväg på jobb. På tisdagen hann jag ännu före jobbet fara en sväng via Madde på kaffe. Igår, på torsdagen for jag o handla med mamma på moronen, träffade Josse på dagen och på kvällen var jag på jobb. Idag vaknade jag 9 och gick ut med hundarna. Städade sen hela huset med mamma och åt för en stund sen. Är ledig hela (!!) veckoslutet, vilket typ int hänt på hundra år. Har inga planer så får väl si vad jag hittar på.





Ha ett bra veckoslut!

//sofie.

12 mars 2017

time heals nothing, unless you move along with it

Hej!

Här blev visst tyst igen en stund, mina dagar ser ganska likadana ut så har int så myky att skriva om. Har jobbat, tränat, träffat vänner så ofta som jag hunnit och orkat, varit sjuk och sett på serier. Så där i ett nötskal. På fredagen sökte jag min bror från tåget och så for vi båda till mommo & mofa o äta på dagen. Var på jobb 17-23 och träffade sen ännu efter de Jontte en sväng. Igår, på lördagen blev det bandyfinal för hela slanten. Började hos oss 14 tiden och gick sen till matchen nångång närmare 17. Efter matchen for jag hem o duscha och sen sprang jag över till Kias där vi fortsatt grunda till 23. For sen till baren och var hemma 5 tiden. Rolig dag och natt! Idag har jag packat och kört ner till mamma. Var ute med hundana på dagen och satt just i både hår- och ansiktsmask och gick i bastun. Resten av kvällen ska jag nog bara si serier och troligtvis somna tidigt.







Imoron är planen att träffa Linda o sen har jag jobb hela kvällen.
Ha en bra start på veckan!

//sofie.