1 december 2014

learn not to give a fuck, you'll be happier that way

Hej!
Har hunnit med lite allt möjligt sen senast. För två veckoslut sen var jag på lördagen o grunda hos Olle och for sen vidare med bl.a. Josse till en fest i Grännäs. Massor med folk, och en helt okej kväll sist o slutligen. Förra veckan skrev jag mina sista prov för den andra perioden, var på jobb, period 3 började och jag var o si Mamma Mia på Svenska Teatern med mamma, moster och mina två kusiner. Om ni tycker om teater så är den värd att si! Tyckte jätte mycket om den :-).

Doan fyllde 18 förra onsdan, så det firades på fredag först med mat osv. hemma hos honom och for sen vidare till Old Town. Skit rolig kväll! och vaknade opp hos Madde på lördagen sen. 

Har smått med resor planerade också för framtiden. Far iväg redan nästa tisdag till Estland för att söka lite behövliga saker :-D och 27.12 kör vi iväg med en 10 personers porukka till Kuusamo där vi har hyrt en mökki. Kommer fira både min födis och nyåret (o allt där emellan) där uppe :-D. Kommer bli rolit tror jag, så jag är nöjd och taggad till tusen!

Har int på länge satt in bilder på mina två sötnosar, o dom har vuxit så tusan! Så tänkte att jag gör det nu. 

//soffie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar