8 januari 2015

Kuusamo 27.12.14 - 3.1.15

Hej!
Nu har det gått nästan 1 månad sen jag senast skrev, och tänker int börja ta upp exakt ALLT vad jag hunnit med sen dess. Men det blev iallafall jullov från skolan, firade julen hos mamma och var på julafton nästan hela kvällen och körde runt o var sällskap till bror som var julbisi. Jag hann också vara på kaffe med faster och kusinerna före vi den 27.12 for vi iväg en porukka på 9 personer till Kuusamo och hade en supermegarolig vecka där!

Vi skidade 2 dagar och jag åkte slalom för första gången i Ruka, vi åt god mat, badade bastu nästan varje dag, firade min 17-årsdag och nyåret (o alla dagar där emellan :-D). Vi spelade mycket Alias, Monopol, Beerpong och andra juomapelin. 


En natt for vi ut på bakgården och hade snökrig och under resan lyckades också en av bilarna köras halft i dike och Moritz föll ner från "övrevåningen" rakt på matbordet, men fick som tur int sjukt. Så där sammanfattat så hade vi en jätte rolig vecka :-)


Vi kom hem den 3.1 på kvällen och for sen ännu samma kväll på en 18-årsfest i Tjusterby. Resten av jullovet har jag hängt med dom "vanliga", haft släktkalas och träffats med alla flickor o planerat lite på en resa som sir ut att bli av den här sommaren.

Det här inlägget tog en hel evighet att skriva, men hoppas att ni endå orkat läsa.

//soffie.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar