31 oktober 2013

all that bullshit made me strong motherfucker

Hej!
Mycker händer just nu så mitt skrivande har blivit lite på sidan om. Satt hela gårdagskvällen o skrev på min modda uppsats som skulle vara inlämnad idag och idag när jag kom hem somnade jag först för lite över en timme o satt sen halva kvällen o skrev på mitt modda referat som ska vara inlämnat imorgon.
Måste slippa ut efter det så körde till Johanna en sväng. Ska nu hoppa in i duschen o sen sova. Veckoslut imorgoooon

Hitta annors ett lite onödigt collage som jag lagat från tiden då jag blev opererad och eftersom jag inte varit så hemskt aktiv att ta så mycket bilder så tänkte jag lägga upp det iställe. Jag kommer ihåg nu att jag tänkte då att "fan jag kommer aldrig bli bra igen". Men här lever jag nu, med någolunda normal hörsel o alla halsproblem är borta. Är egentligen så jävla tacksam för det. Nåja nu ska jag sluta skriva romaner.
Ha ett bra veckoslut :)


//soffie.

28 oktober 2013

when every day just feels the same, ​and nothing has changed, ​it's time to make my getaway

Hej!
Är jävla trött och irriterad just nu så det här får bli kort. Onödig dag, har inte fått något vettigt gjort iallafall annat än fått pratat med Kasi. Har just städat rummet och sitter nu o väntar att det antingen ska börja storma eller att en mus skrämmer igäl mig, jag hoppas iallafall på stormen.
Nåja, det här var onödigt men jag lever iallafall. Ska imorgon efter skolan med alla fyra kusiner till famo o äta o sen blir jag hos Kasi o sova. 
Ha en bra början på den här veckan!

bild på mig & min sötnos från fredagen

//soffie.

27 oktober 2013

but all you ever did was break me

Hej!
En tid sen sist, men tänkte iallafall nu berätta om mitt veckoslut. På fredag for jag efter skolan ut o äta med pappa och bror o senare på kvällen blev det lokalfest i Lappträsk. Hittade hem nångång efter 2 så en helt lugn kväll nog.
Låg endå i koma hela lördagen o drog mig ut först nångång 20 tiden. For ner till Madde en sväng men kom sen opp till stan på natten o kom hem närmare 4 tiden.

Två bilder från fredagen >


Idag är planerna träff med Josse, packa, flytt ner till mamma och skolarbeten.
Ha det fint!

//soffie.

23 oktober 2013

but we both know that i'm not that strong

Hej!
Hade lååång skoldag idag såå kom först hem för en timme sen typ. Väntar som bäst på mat o sen resten av kvällen är jag inlåst med samhällslära häftet och mängdvis med kaffe i mitt rum säkert. Ska skriva omtagningen imorgon o måste bli godkänd så. Tar säkert en paus i någoskede med lite 90210 o träff med Josse o kanske någon annan.
Snart fredag, veckoslut o frihet för en stund. Ha en bra kväll!

haha bild för ungefär 1 år sedan

//soffie.

20 oktober 2013

act like you trust people, but don't

Hej!
For på fredagen ner ti Tirmo o färgade Josses hår med Madde o började sen grunda där sakta men säkert. Kvällen spårade lite ut (iallafall för Josse o Madde) :-D men slutade sen endå med att jag somnade halv 6 tiden i Emsalö. 
Vaknade halvdöd närmare 15 tiden på lördagen.. o gjorde inget extra sen mera. For ut på kvällen men annors inget speciellt. 

Steg idag upp 13 tiden då pappa varit snäll o lagat morgonmål åt mig och låg sen i min säng några timmar och såg på 90210. Var sen ut en sväng och kom hem för en stund sedan.
Ligger nu i min säng och gråter för att det är måndag imoron, för att man måste tillbaka till skolan och för att det gamla vanliga börjar igen. Ush.

Sätter in några bilder från senast + några telefonbilder från Estland >






//soffie.

18 oktober 2013

estland 2013

Hej!
Vi gjorde inget extra i Tallinn så tror jag bara sätter in bilderna nu för dom förklarar väl det mesta.

Dag 1





















Dag 2














Dag 3









En rolig resa var det och det harmar att jag mådde dåligt sista kvällen. Blev kvar på hotellet medan de två andra for ut o leva Tallinns nattliv. Men annors en jätte rolig resa som definitivt ska göras pånytt nångång!

//soffie.