28 januari 2014

someday you won't remember this pain you thought would last forever

Hej!
Det första ja måste säga är väl hups.. :-D tiden har gått fortfort och allt händer precis NU så har verkligen inte hunnit. Ursäktaa ännu en gång.
Fredagen var totalt sippi och gjorde inget annat än var med Josse hela kvällen. Satt i Shell flera miljoner timmar, hade extra dåliga skämt och tappade bort oss i Hamars. Lördagen var nästan likadan bara att ja sovde hos pappa den natten. 
Gårdagen skulle gå åt att läsa på engelska, men det slutade som vanligt att jag somnade för en stund, läste, somnade för en stund, läste.. så till sist gav jag opp och stack ut istället.
Skrev engelska provet idag och före jag kom hem var jag via butiken. Har nu bara luggit hemma och sovit, sett på O.C, ätit och åt just upp mina sista blåbärsvåfflor som jag hade lagat åt mamma och mig.



Annars då? 
Teneriffa närmar sig och jag väntar såå! Vill bort från det här kalla skit vädret och skolan för den delen också. Avicii (och Josse) har räddat måånga av mina dagar än en gång. Provveckan är på gång och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag saknar min älskade gudotter så att det nästan tar sjukt men får som tur se henne på fredag på brors 19-års kalas. Har sovit en hel del hos Kasi och jag försöker med alla mina krafter att hållas borta från öroninflomation den här vintern och hittills har jag iallafall lyckats.
I väntan på bättre tider!


//soffie.

13 januari 2014

and who the hell was i?

Hej!
Måndag idag igen då. Men kändes inte lika hemskt som vanligt eftersom jag fick börja 10, när jag vanligtvis alltid börjar 8 på måndagar. Dagen gick någolunda snabbt och var inte heller länge på sista jumppatimmen så är hemma redan nu.
Veckoslutet var okej. Fredagen gjorde jag ingenting extra och på lördag var det kusinens 17-års kalas så var där några timmar med pappa. Madde kom till mig 20 tiden och 21 for vi till Lappträsk. Var där hela kvällen/natten och somnade båda sött i min säng 6 tiden. Drama följde med längs kvällen, men sådär överlag så var det en helt bra kväll.
Gårdagen gick åt slöande i min säng, nudlar + O.C. och så var jag ute en stund på kvällen.





Ha en bra vecka!

//soffie.

9 januari 2014

fastän jag inte saknar dig så känns det som om hela världen skulle rasa om du glömde mig

Hej!
En stressig vecka bakom så därför inget bloggande. Dagarna har gått till skola, Josse, födelsedagsköp till en viss Sandra som fyller 18 idag, lite träning mellan varven, mycket sovande, piano osv. Tränade nu under kvällen 20min ungefär och kom just från duschen. Ska nu smångingom sova och börjar 10 imorgon, ljuvliigt!
Ska imoron också med flickorna och äta efter skolan och fira Sandras födelsedag. Ser framemot det massor iallafall! Grattis ännu hit boo♥
Alla andra veckoslutsplaner är ännu oklara men det fixar sig nog tror jag.






//soffie.

6 januari 2014

don't try and come into my life if you don't plan on staying

Hej!
Jag har haft lång ledigt från skolan och här har varit tyst. Vaknade idag brevid Madde cirka 11. Åt moronmål och fortsatte att vara möra i några timmar i hennes säng. Körde hem och åt, for ut på en powerwalk och gjorde sen ännu magmuskler, ryggmuskler osv. Gick sedan i duschen, städade rummet och såg en stund på O.C. Så jag har med andra ord hunnit med massor idag. Annors under veckoslutet har jag inte gjort så mycket extra. Sovde hos Josse lördag-söndag och har annors varit ute och varit social med andra. 

Min telefon vill definitivt int jobba nu så bilder kommer senare. Så det får bli lite oseriösa tumblr bilder den här gången.
Ha en bra vecka!

laughparty:

the end of all of my presentations at school
hplyrikz:

Clear your mind here


Let’s go on a road trip together. Just you and me.
breakinq:

vertical/personal 

//soffie.

1 januari 2014

happy new year

Hej!
Och gott nytt år till er alla fina läsare! Mitt nyår var både bra och dåligt, men alltid kan det ju inte lyckas. Men jag är endå själv nöjd sist och slutligen. Började bra iallafall. Var nere hos Madde i Vessö med flickorna + Kasi och bara "tog det lugnt", pratade och sådär. For till stan till 00.00 (fast i tid var vi ju inte). Var i stan en timme kanske och for sedan ner till Vålax där det hände en hel del. Var hemma 6 och somnade direkt.
Mamma väckte mig idag 14 när vi skulle och äta till mummu&mofa 16. Var där två timmar ungefär och var sedan ännu i stan en stund och träffade alla och pratade om gårdagen. Kom just hem och sitter nu här och storgråter för att jag måste tillbaks till skolan imoron, men om två dagar är det ju endå veckoslut så kanske jag klarar mig.
Ha det bra och jag hoppas ni alla får en bra start på 2014!




//soffie.