28 februari 2014

sorry is useless when trust is broken

Hej!
Den här veckan har gått underligt snabbt enligt mig och idag är det ju redan fredag! Har inte gjort så mycket speciellt, skola-tränat-Josse-piano-sovit ungefär.
Börjar 11.35 på fredagar så fick sova länge idag. Hade geografi och modda, slutade då 14.25 och sökte sen Josse och var med henne en stund. For sedan och barnvakta mitt gubarn en stund. Kom för en stund sedan hem och åt och ska nu snart fara iväg till stan igen för att se om det skulle hända något idag (knappast). Fick annors också bekräftat idag att jag har jobb under sommaren så behöver inte stressa om det mera iallafall :)
Ni ska ha ett bra veckoslut!


& 18 fucking dagar kvar till Teneriffa !!

//soffie.

24 februari 2014

mitt i allt skit så gjorde du mig lycklig

Hej!
Joo jag är medveten om tystnaden som uppkommit här (igen). Har inte haft ork, lust osv, så det får vara min förklaring för den här gången :-D
Sportlovet kom och gick mycket snabbt och jag hann knappt stiga upp från sängen känns det som. Firade Josse ordentligt den 15 (lördag) men annors for lovet förbi snabbt. Fick jätte sjuk hals natten mellan måndag-tisdag och kunde sen inte äta 4 dagar framåt. Var på torsdag med mamma till läkaren och det kom fram att jag har angina, men jag har iallafall medicin nu.
Medicinen hjälpte som tur så kunde socialisera mig igen på fredag. 

1. Söta dufduf hos Iva 2. Happyy
3. 13 februari 4. ♥

5. :-D
6. Alla älska Olli :-D

7. Stina 8. Duvi
9. Älskling 10. Kärlek
Drog mig till skolan idag igen men som tur slutade jag redan 13. For med Sandra på kaffe och sen o åka lite med henne. Kom sedan hem och träna och städade rummet. Har nu sett några gossip girl jakson och ska snart dra mig ut en sväng. Fick annors Weekend Festival biljetterna fixade idag såå nånting att se fram emot iallafall! woopwoop :-)

Ha en bra vecka!

//soffie.

13 februari 2014

i honestly don't know what i would do without you

Hej!
Var meningen att jag skulle vakna tidigt idag för att hjälpa bror med sin penkkis-dräkt på moronen men när jag vaknade så hade han inte ens hittat hem under natten så fick sova lite längre endå :-D

Hade provutgivning + penkkis idag och alla prov blev godkända så gissa vem som är överlycklig? Var "ledig" från 11 till 13 så for till Josse och firade lite med att vi båda drack varsin :-D tolloga som vi e. Har inte hunnit med så mycket annat idag än att jag kom hem och sov en stund, for till Kia på kaffe och träffade senare Josse och Olli utanför Kias. Spendera sen resten av kvällen med Josse.

Börjar skolan halv 12 imoron så får sova länge. Har planerat veckoslutet också med att fira Josse på lördag och hoppas verkligen att inget drama uppstår och att det för engångsskull sku bli bra! 


Ni ska ha ett bra veckoslut och grattis ännu hit världens bästaste!

//soffie.

11 februari 2014

and we all know it's never simple, never easy

Hej!
Har bildbrist som bäst men jag sökte istället fram en hel del bilder som är tagna i februari för 1 år sen. Huj vad allt har ändrats nu när man tänker efter.. Nåja men här är iallafall "några" bilder.

1. En av alla nologa vessabilder från skolan när jag hade öroninflommation i flera veckor i sträck och kunde inte vara med på jumppan
2. Feist med Olli

3. Blev utvalda att gå på skolmatstest med Kia
4. Festade med Linda hos Ludde

5. Var med i Runebergsmatinen med Madde
6. Fick lippuna som jag såå länge hade väntat på ♥
7. Josse fyllde 16! och samma dag (13.2) hade vi i skolan sportdag så vi åkte slalom hela dagen
8. Firade vändagen (i min bil) med Linda

9. Mera fest
10. Tränade inför skolhandbollsturneringen

11. Var "aktiva" tutorer med Kia
12. Väntade på taxi från Hindhår efter att ha firat Josses födis
 Efter skolan idag körde jag hem Iva och for sen via butiken före jag kom hem. Tränade och kom för en stund sen från duschen. Ska nu slöa framför datorn med O.C en stund och sen ringa mamma och försöka förstå mig på hur fan man ska göra kursval inför nästa år :-D 

//soffie.

10 februari 2014

i need to be strong again

Hej!
Som ni säkert märker så har jag ändrat här lite. Är verkligen inte bra på att laga fina rubriker och att få allt att passa ihop men orkar inte fundera så mycket på hur det ser ut nu, ville bara få lite ändring. Veckoslutet var ganska tråkigt och gjorde inget speciellt. Var igår på kaffe hos Kia och vi fick talat en hel del så det var verkligen skönt! Var så längesen. 
Skolan var okej idag och slutar 13 på både måndag och tisdag så jag är överlycklig! Efter skolan sökte jag Kasi och var med honom en stund. Har resten av dagen luggit hemma med datorn framför mig och läst miljontals bloggar och ändrat här.

1. Nyduschad 2. Namnam

3. Nån blev visst glad över att få veta att Hardwell kommer till Weekend Festival 2014 
4. Rockprövning idag i Topsport
Ha en bra vecka!

//soffie.

5 februari 2014

in another life, i would make you stay

Hej!
Här har varit lite tyst igen pga. många orsaker men en orsak är iallafall att jag har skrivit en massa prov och en annan orsak är för att jag varit halft sjuk med undertemperatur, sömnbrist, matlusten borta osvosv och idag är faktiskt första dagen som jag mår någolunda okej.

Veckoslutet gick åt kalas på lördag för att bror fyllde 19 och så hade jag piano esitys på söndag. Annors gjorde jag inte så mycket extra.
Skrev sista provet idag (tack gode gud för det)! Så var färdig från skolan 11 och körde  sedan Kasi till Kauppis. Kom hem och har hunnit med massor sedan dess. Har tränat, torkat damm och städat hela köket, dammsugat mitt rum, bytt lakan i sängen och tömt&fyllt diskmaskinen. Det är inte många dagar som det här händer så tror pap kommer bli glad när han kommer hem :-)




Kom just från duschen och ska nu ta något att äta och så blir det O.C. tittande. Har senare idag också pianotimme.

Ni ska ha de bra!

//soffie.