23 februari 2015

flowers grow back even after they are stepped on, so will i

Hej!
Det var väl över 1 månad sen jag senast hört av mig (?) Det uppstod smått kaos med allt, men jag ska försöka mitt bästa med att få med det viktigaste som hänt nu under tiden jag varit borta. 
Har varit i skolan som vanligt, famo hamnade in på knäoperation, har varit hundvakt flera kvällar, min dåvarande telefon råkade hamna i vessan (och gick sönder), hade pianokonsert en lördag, bror fyllde 20 år, spelade piano på min guddotters systers dop en annan lördag, har varit på jobb, hade både penkkis och gamlas i skolan. Och kanske det största och viktigaste, att Josse fyllde 18 år och fick körkort! 

Om själva gamlas-dag, så den var väl som man tänkt sig. En helt rolig dag med lite extra. Själv väntade jag mest på kvällen, och smått störde det mig att Josse fyllde 18 samma dag :/ Efterfesten blev bättre än vi väntat oss, folk verkade nöjda och glada. Själv hade jag roligt och hittade hem närmare 4 nästa morgon.

Hela förra veckan hade jag sportlov. Blev sjuk nångång i mitten av lovet (är ännu också sjuk) såå hälften av lovet gick åt att ligga i sängen. Men annors så hade vi en spelkväll med flickona här hos mig och så var jag också en annan kväll hos Olle och spelade spel med ett gäng. Har också åkt bil en hel del med Josse.

Tänkte sätta in telefonbilder från senast. Har flera bilder nog från gamlas som min styvpappa tog med min kamera, men får se om jag sätter in dem en annan gång. 


//soffie.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar