5 januari 2017

some fight best when they're breaking


Hej!
Har hunnit med en hel del sen sist. Julen firade jag hos mamma med Kevin o styvpappa. Var på julgröt hos mommo&mofa på moronen och for sen alla en sväng till gravgården. Resten av dagen och kvällen var vi bara hemma och åt julmat, badade bastu och öppnade julklappar. Den 25 for jag till famo o åt gröt på dagen och på kvällen grundade vi hos mig och for sen till baren. På mellandagarna gjorde jag int så mycket. Var och shoppade och var på kaffe en dag med Madde och den 27 sökte jag pappa från tåget då han firade jul i Vasa. Den 28 fyllde jag 19 så firade det med födiskaffe hos mamma och senare for jag till Kia och grunda och så for vi ett ganska stort gäng in till Helsingfors.

Nyåret var ganska så oplanerat från början, men blev helt bra ändå. Mina ena födispresent av pappa var att vi sku fara ut o äta, så vi for ut o äta till Rafael’s med pappa & Lena den 31. For därifrån sen till Ludde och grunda, och runt 23 tog vi taxi till stan. En helt bra kväll och natt!

Dom närmaste dagarna har jag mest tränat och sett på serier. For igår en sväng med Ludde till Ikea och på kvällen såg jag en film. Idag ska jag ha födiskaffe lite senare åt pappas lilla släkt, så har städat hela dagen. Har både imoron och på lördag kvällstur så sir ut att bli ett lugnt veckoslut, och på söndag ska jag på brunch med Josse. 
//sofie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar