22 december 2016

even an angel can end up falling

Hej!
En vecka sen sist. Har int hållit på med så mycket extra. Hade förra veckan mina sista pianolektioner före julen, så ska först tillbaka till Sibbo efter nyåret. På lördagen for jag ut o springa på moronen och sen gick jag över till min faster o satt där o prata och drack kaffe i 2h. På kvällen kom Jontte & Ludde till mig och senare for vi ännu alla en sväng till Paahtimo. På söndagen for jag med min famo & faster på en dansuppvisning och senare for vi med Kevin o köpa några gemensamma julklappar.

måndagen hade jag tid till Öronkliniken så for dit med mamma på dagen. Testade först min hörapparat en stund och sen fick jag ta hem den. På tisdagen tränade jag på moronen och så var jag på jobb 11-17. Igår var jag o äta på dagen med Ludde och for senare till Josse på kaffe och så bytte vi julklappar. På kvällen träffade jag bara Jontte en snabb sväng och så såg jag på en film. 







Idag vaknade jag runt 9 och for sen med mamma ut med hundarna. Senare idag ska jag o föra lite julklappar och sen troligen träffa Linda.

Tror int jag skriver nånting före jul mera, så ni ska ha en bra jul!

//sofie.

14 december 2016

no hope, no harm, just another false alarm

Hej!
Som jag redan skrev i förra inlägget så var jag o dra ut min visdomstand på torsdag. Kan säga att hemskt roligt var det inte :-D Hela munnen var sjuk flera dagar efter. Så hela resten av torsdagen låg jag bara hemma o sov och såg på serier. fredagen for jag en stund o träffa Josse på dagen men annors låg jag också bara hemma. På lördagen gick jag ut o gå på moronen. Träffade Linda på dagen, gick bl.a. på nånslags julmarknad i konstfabriken. Var sedan hela kvällen på jobb. Slutade 23 o hängde sen med Jontte en stund före jag for hem o sova.

söndagen körde jag ner till mamma en sväng på dagen och på kvällen tittade jag på X-factor finalen med pappa & Lena. På måndagen körde jag ner till mamma igen o gick ut med hundarna o så tränade jag. Gick sen runt i stan o konstfabriken med Josse på dagen och på kvällen for jag ut o gå med Lena. Igår var jag på jobb 14-20 och träffade efter det Kasi. 




Idag vaknade jag 9, har just ätit moronmål o tänkte nu gå ut en sväng. Ska på jobb 15 o före det sku jag träffa min moster en sväng.

//sofie. 

7 december 2016

it's all fun and games, until it's not

 Hej!
Veckoslutet kom o gick igen. På fredag gjorde jag inget speciellt, for till Rafael’s på paren med Jontte, Dena & Ludde. På lördag åt jag mat hos mommo & mofa nere i Tirmo o körde sen opp till pappa. På kvällen for vi till Ludde o grunda o for sen till baren med honom o Jontte. Somna sen alla tre hos Ludde nångång efter 5. På söndag vakna vi sent, och så var jag på jobb hela kvällen. På måndag var jag på dagen med pappa & Lena till Jumbo o köpa julklappar, och på kvällen blev det lite spontant igen utgång med Dena då vi båda var lediga på tisdag. Igår, på tisdag vaknade jag redan 11, fixade mig och körde sen o sökte mina kusiner då vi alla sku till mommo&mofa o baka pepparkakor – tradition sen länge tillbaka. På kvällen låg jag bara hemma o såg på slottsbalen med Lena. 




Idag vaknade jag redan före 9. Åt moronmål framför Paradise Hotel och for sen ut o springa. Nu om en stund ska jag fixa mig o sen ska jag iväg på jobb. Imoron ska jag o dra ut min visdomstand på dagen och senare sku ja väl träffa Josse en sväng. 

//sofie.

2 december 2016

some want to see you crash and burn, and criticize your every word

Hej!
Veckan har sett ganska normal ut. På måndagen var jag ledig så gick ut med hundarna och tränade på dagen och på kvällen träffade jag Jontte. Tisdag, onsdag och torsdag har alla sett ganska lika ut. På dagarna har jag tränat, gått ut med hundarna och sett på serier och på kvällen har jag varit på jobb. Idag är jag ledig, men vaknade ändå lite efter 8 och for med mamma ut med hundarna. Åt just moronmål och ska senare idag träffa Josse. Flyttar tillbaks till pappa imoron och så har jag jobb på söndag, men annars är veckoslutsplanerna öppna.








Ha ett bra veckoslut!

//sofie.