27 november 2016

don't be so easily defined

Hej!
Som jag skrev i förra inlägget så for jag på onsdag till Helsingfors för att vara Ollis hårmodell. Hela dagen gick typ åt de, så var hemma först nångång efter 20. På torsdag tränade jag på moronen och var på jobb på kvällen. På fredag var jag ledig, så jag förde bilen och fixas på moronen och hängde sen med Josse hela dagen tills min bil var färdig. På kvällen var det meningen att de sku bli lugnt, men planerna ändrade sig ganska snabbt. For till Kia o grunda o fixa oss, o så for vi till Helsingfors med Kia, Hanna & Olli. Helt rolig kväll/natt! Somnade hos Kia närmare 5 tiden nästa moron.

Igår, på lördagen så körde jag hem från Kia 12 tiden och såg sen bara på serier tills ja sku på jobb kl. 17. Slutade jobbet 23 och träffade sen Ludde en snabb sväng före jag körde hem. Idag vaknade jag 9 tiden och åt moronmål framför The Vampire Diaries. Nu ska jag ut och springa och senare idag är planen att jag sku träffa Kasi. 





Ha en bra söndag!

//sofie.

22 november 2016

a good girl, but no angel

Hej!
Veckoslutet kom o gick. På lördag tränade jag på moronen och var sen på jobb från 11-17. Kom sen hem o åt tortilla med pappa & Lena. For sen i duschen o fixa mig o for till Ludde o grunda. Runt 23 for vi sen till Helsingfors o kom hem tidigt nästa moron. På söndagen låg jag död hemma typ hela dagen och på kvällen körde jag ner till mamma o somna tidigt. Igår, på måndagen steg jag upp tidigt, tränade och gick ut med hundarna. Träffade Linda på dagen efter en lång tid och for sen på jobb till 17. Slutade 22 och träffade sen ännu Jontte före jag körde hem.





Idag vaknade jag runt 9, åt moronmål framför The Vampire Diaries och satt just på en tvättmaskin. Nu ska ja svara på e-post, sen ut med hundarna och sen träna. Har ikväll jobb i Sibbo som vanligt. Imoron ska jag till Helsingfors o vara Ollis modell i hennes skolarbete, men sen resten av veckan sir ganska normal ut. Jobb på torsdag och ledig på fredag. 

//sofie.

18 november 2016

be careful with my thorns

Hej!
Fredag idag vilket betyder ledig dag för mig! Helt klart bästa dagen att vara ledig, tycker jag. Veckan kom o gick, ganska normal såg den väl ut också. På måndag for jag till banken på moronen, körde sen ner till mamma o åt där. For ännu ut o springa före ja kom opp till stan igen. På kvällen satt jag i Paahtimo en stund med Dena & Eme. På tisdagen storstädade jag rummet och tränade före jag for till mommo o äta på dagen. Var sen i Sibbo hela kvällen på jobb. På onsdagen tränade jag på moronen och före jag for till Sibbo igen stanna jag hos Josse på kaffe. Igår, på torsdag så körde jag ner till mamma och gick ut med hundarna, tränade och hann ännu göra en hårbehandling före jag sku på jobb.







Idag vaknade jag redan före 9. Åt just moronmål och ska snart in i duschen o sen träffa Madde. Senare idag ska ja söka två paket från posten o så ska jag föra bilen o besiktas. Imoron är jag på jobb 11-17 och sen är väl planen utgång i Helsingfors tror jag. Får se. 

Ha ett bra veckoslut!

//sofie.

13 november 2016

you'll never find me where you left me

Hej!
En tid sen sist igen. Min vecka såg ganska normal ut. På tisdag före jobbet for jag via Josse på kaffe och var sen på jobb i Sibbo ända till 20:30. Min onsdag och torsdag såg ganska likadana ut. Jag skottade snö och lekte med hundarna i snön typ hela moronen och tränade före jag for på jobb. På fredag vaknade jag tidigt för att gå ut med hundarna, körde sen till Borgå o for därifrån med buss till Helsingfors då Olli sku färja mitt hår. Ska vara modell i Ollis nåtslags skolarbete (?) så hon både klippte och färgade mitt hår hela moronen. Så kom tillbaka till Borgå med både mörkare och kortare hår. När jag var tillbaka i Borgå så for jag via Famo före jag körde hem. Senare på kvällen hängde jag med Jontte och så körde jag Kia, Olli och Hanna till Helsingfors 23 tiden.

Igår, på lördagen var jag först med mamma o äta hos min gumor och kom sedan hem och ”firade” en tidig farsdag hos pappa med Kevin & Lena. Var sen på jobb från kl. 17-23 och for sen ännu efter de på paren med Dena & Jontte. Vaknade idag nångång efter 9, och for sen igen på jobb från kl. 12-17. Kom sen hem och gjorde hemlagad pizza åt mig och satt sen bara o titta på tv med Lena. Resten av kvällen har jag inga planer.





Imoron är jag ledig, men lovade köra ner o gå ut med hundana och sen borde jag hämta mitt nya bankkort. Borde väl sen också planera lektionerna för resten av veckan.

//sofie.

7 november 2016

you could hand me over to the devil, i would still survive

Hej!
Vad har hänt sen senast då? Det har blivit svinkallt, vilket jag rent utsagt hatar :D men hela min förra vecka såg ganska normal ut. Tränade och var ute med hundarna på dagarna och på kvällarna var jag på jobb. Har sålt saker på kirppis tillsammans med Lena, så har med jämna mellanrum sprungit in där o kollat läget. På fredag träffade jag Sandra på dagen och senare på kvällen for jag med Jontte till Ludde o grunda före vi for till baren. På lördagen förde och sökte jag pappa & Lena från Hartwall Arenan. For med dom till Paahtimo en sväng när vi var tillbaka i Borgå. Runt 23 for jag ännu o tända ljus på fafas grav med Ludde då det var Alla Helgons Dag.

Igår, på söndagen for jag först med Lena till kirppis och senare med pappa till Stadium och matbutiken. Packade sen mitt pick&pack o körde ner till mamma. Såg sen typ hela kvällen på The Vampire Diaries, ha typ blivit obsessed med den serien :D Idag tränade jag på moronen och for sen o träffa Josse. Satt ganska många timmar o prata med henne o kom sen hem o äta. Nu på kvällen var jag ute o skotta snö och efter det for jag ut med hundarna.

Resten av min vecka ser ganska normal ut. Har jobb alla dagar utom fredag, och på söndag är det ju farsdag. 


Har varit superdålig att ta bilder under förra veckan, så sätter istället in två bilder på hur jag såg ut för nästan exakt 1 år sedan.

Ha det bra!

//sofie.